fredag 24 juni 2011

Mot Danmark

21 juni


Nu sitter jag och Vilse i det lilla rummet märkt "kennel" på färjan mellan Norge och Danmark. Här måste hunden förvaras under hela båtresan på 3 timmar och 15 min. Jag skulle aldrig komma på tanken att lämna Vilsepilse ensam här nere, så jag fick låna en stol och nu sitter vi här tillsammans och väntar ut tiden. Eller ja, så illa är det inte. Vilse sover som en stock efter lite cykelmotionering i hamnen och jag sitter och sorterar bilder på datorn och skriver till bloggen. Niklas springer lite småberusad mellan det här rummet, taxfreen och båtdäcket. Det här har han köpt med ner hit och har därmed tillfredsställt både mig och sig själv:
Såhär glad är Niklas. :)

Alltså, jag är ledsen att jag inte har uppdaterat bloggen på så länge. Vi har helt enkelt inte hittat något internet. Den enda gången jag har kommit i kontakt med internet var när jag var på besök på kennel A, men då kändes det både ofint och trist att sitta med det här, istället för att umgås med Berit och gossa med hundar. Det finns visserligen internet här på båten, men det kostar 70 kr. Så tyvärr får bloggen vänta ytterligare någon dag till. Håll ut!

Nu lämnar vi uppförsbackarnas land och ger oss in i motvindarnas land!
 Hejdå Norge!
Hej Danmark!

3 kommentarer:

 1. Hej igen,,åh va trist för er då det bara skall regna!! Ni är duktiga som "orkar" trampa i ur o skur...o lille Vilse oxå..Här regnar det oxå..om det är nån tröst! En glad midsommar till er alla 3...

  SvaraRadera
 2. haha... choklad .... :D

  SvaraRadera
 3. Hei! :)

  Jeg fant bloggen din helt tilfeldig, ved at jeg søkte etter podengo på nettet!

  Jeg har selv en nydelig liten podengo-gutt som heter Linus!:) Han er strihåret, mens du har glatthåret ser jeg!

  Jeg er som deg temmelig hundegal, og har også en liten blogg. Du er velkommen innom en gang hvis du vil!

  Ha en fortsatt fin tur! Gleder meg til å følge bloggen din videre, og lese litt flere gamle innlegg for å finne ut mere om dere!:)

  Klæm Pia:)

  SvaraRadera