måndag 13 juni 2011

Hejdå Sverige!

Här utanför Töckefors köpcenter sitter vi just nu och bloggar. Tack Expert för att vi fick koden till nätverket. ;)
Ungefär såhär har vi cyklat hittills. Jag och Vilse tog oss som sagt från Norrköping och sen mötte vi upp Niklas, som rullat genom västra Sverige (blå linjen).

Vi ska snart cykla över gränsen till Norge, men innan dess ska en del saker fixar. Bland annat ska alla nya inlägg ut på bloggen. Det kommer nog bli just såhär under hela resan. Jag skriver inläggen i tältet på kvällarna och när vi sen, kanske någon gång i veckan får tillgång till trådlöst nätverk, får jag lägga upp alla inläggen klumpvis. Men desto mer spännande blir det när det väl kommer upp! :)

Mitt gamla mobilnummer är avstängt under sommaren och jag använder kontantkort istället. Om ni undrar över något, eller vill ha numret, maila då mig på matilda.holger@gmail.com (tillfällig mail också ja). Annars går det såklart att skriva kommentarer här eller på Facebook.
 
Nu ska vi käka Delicatos punchrullar i nationaldräkt, sen rullar vi över gränsen ut i Europa! :D

1 kommentar:

  1. Men så himla kul.. ett sånt äventyr skulle jag oxå vilja ha om man va 30 år yngre...Men det kanske inte är för sent ännu!!; Du är duktig (o Niklas oxå förståss)på att trampa o ha lilla voffsingen där bak..Ha en bra o lycklig resa,, det är kul med bilder lite varstans ifrån!!! Kikka Från Finland.

    SvaraRadera