torsdag 13 oktober 2011

Farväl Niklas!

Jag hade visst redan ett inlägg som hette "Hejdå Niklas!", vilket jag hade tänkt döpa det här inlägget till först. Tänk när vi stod där utanför Folketspark i Malmö, i början av juni och vinkade av varandra. Det var då allting startade. Tre dagar senare hade jag tagit mig med bil och alla grejer upp till Norrköping där jag tog mina första tramptag. Tre dagar innan mig, den 5:e oktober, tog Niklas flyget hem från Malaga. Vi var alltså båda ute på cykeläventyr i 4 månader och 1 dag.
Det kändes så konstigt när Niklas skulle åka. Niklas, som jag tyckt så mycket om, bråkat med så mycket, tröttnat på, tyckt om mer, tröttnat på ännu mer och bara känt mig så himla avslappnad med. Jag kommer kanske sakna honom, men det kommer nog dröja ett bra tag innan vi ses och umgås med varandra igen. ;) Och det är nog lika bra det. Vem vet, i framtiden kanske vi börjar hänga med varandra igen. Dock inte 24 timmar om dygnet.

1 kommentar:

 1. Det måste vara en speciell känsla man får för någon genom att dela nåt som ni har gjort tillsammans!En vän för livet ,-)
  Det var spännande att följa er på resan!
  Är impad över er båda. Och Vilse såklart.
  Allt gott till er!
  Hälsn Eva ,-)

  SvaraRadera